Home Contact
Massages Massage en kanker Cursussen Prijzen Over Helder
Massages

Bij Helder lichaam & geest kunt u een massagebehandeling puur ter ontspanning krijgen, maar ook als u bepaalde klachten heeft.

Voor de eerste behandeling vertelt u tijdens een intake welke klachten, wensen en verwachtingen u heeft. Wanneer het een therapeutische behandeling betreft wordt er op basis van de intake, het type en de ernst van uw klachten een behandeltraject bepaald. Dit gebeurt in overleg met u.

Helder lichaam & geest biedt 3 soorten massages aan:

Thaise yogamassage
Thaise yogamassage richt zich op het hele lichaam en werkt ontspannend voor lichaam en geest.
Lees meer

Voetmassage
Thaise voetmassage is een massage van de voeten en de onderbenen. Het geeft verlichting bij bepaalde klachten en werkt goed voor algemene ontspanning.
Lees meer

Ontspanningsmassage bij kanker
Massage kan bij kanker veel ontspanning bieden. Klachten als slapeloosheid, angst en stress kunnen verminderen.
Lees meer

 

Therapeutische behandelingen toegelicht
Het doel van een therapeutische behandeling is u te ondersteunen in het oplossen van uw klachten. Zodat uw lichaam weer in een gezonde balans komt. Tijdens een behandeltraject wordt dan ook niet alleen uw klacht behandeld, maar wordt tevens gekeken naar de oorzaak van uw klacht. Die oorzaak kan lichamelijk zijn, maar kan ook te maken hebben met bepaalde omstandigheden in uw leven of uw levenswijze. Korte gesprekken, oefeningen en/of voedingsadviezen voor thuis zijn dan onderdeel van de behandeling. Estelle Smits werkt daarbij volgens de vijf natuurgeneeskundige principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche.


Estelle Smits maakt bij de therapeutische behandelingen gebruik van:
* Thaise yogamassage en Thaise voetmassage
* Thaise acupressuur
* Oliemassage gericht op ontspanning van het parasympatische zenuwstelsel

* Coaching
* Bewegingsadviezen
* Voedingsadviezen